KUNG FU KUL FÖR SKOLOR

KUNG FU KUL FÖR SKOLOR

I ett samarbete mellan Riksförbundet Aktiv Ungdom, WuYi, Kung Fu Sweden och KungFu Eslöv arbetar vi för att öka ungdomars fysiska aktivitet. Vi kommer helt kostnadsfritt ut och visar upp vår förening på er skola. Där vi leder klasser i Kung Fu Kul, som är en spännande blandning av styrka, balans, koordination mixat med akrobatik och sammarbetsövningar. Denna terminen har vi en mängd nya roliga övningar och uppdrag som barn och ungdomarna älskar.

Kung Fu Kul erbjuds för grundskola åk 1-6. Vi anpassar passen efter ålder. Där de äldre får prova på traditionell kampsport och akrobatik, så leker de yngre fram rörelserna som Kung Fu Pandas vänner; Ormen, Syrsan, Apan, Tigern och Tranan!

 • Redan idag har vi besökt ett femtiotal skolor och vi besöker gärna eran skola också.
  .
 • Under ca 7 år och över 5000 lektioner har våra instruktörer hittat en effektiv, kul och uppskattad metod.
  .
 • Vårt projekt har en ekonomisk begränsing, vilket gör att det varit bättre om vi kan undervisa ett flertal klasser efter varandra. Gärna 3-4 klasser.
  .
 • Vår vision är att erbjuda alternativ till TV, dator och annan stillasittande aktivitet. Helt enkelt genom att visa hur bra man mår och hur kul man kan ha när man rör på sig.
  .
 • Ökad koncentration och bättre förmåga att sammarbeta med varandra, är de två vanligaste svaren vi får när vi går igenom vad lärarna sett för effekter av träningen.
  .

Träningen är kostnadsfri och sker under den normala idrottslektionen. Då vi kommer att boka in ett stort antal klasser ber vi er återkomma så snart som möjligt, för att kunna anpassa tiderna, så att det passar era.

Kontakta oss, vi kommer gärna ut till er skola och hälsar på

6 + 12 =

Simon Brunström 16:e generationens lärjunge