Parkour & Acro
Övervinn alla Hinder

Parkour är naturlig och effektiv rörelse. Vi passerar hinder på ett sätt som passar dig och ögonblicket; det finns ingen föreskriven metod för hur det ska gå till eller se ut. Målet är att röra sig som rinnande vatten, runt och över hinder, i ett konstant flöde. Parkours tankar tillämpas på alla aspekter i livet. Vid den bredaste definitionen innebär det en låg inverkan och hänsynsfull inställning till lärare, klasskompisar, familj, vänner, sin kropp, omgivning och miljön.

  • Helhetsträning av smidighet, balans, kraft, uthållighet,
    hastighet, koordination och reaktionstid.
  • Utvecklar snabbtänkande färdigheter och beslutsförmåga
  • Främjar kreativitet
  • Ökar självförtroendet
  • Reducerar antisocialt beteende
  • Roligt, Utmanande och Allsidig träning

 

Våra 3 ledord för Parkour & Acro

1, Träna naturligt: Parkour träning ska bygga på en naturlig rörelseutveckling.

2, Träna med övertygelse och intelligens: Parkour betonar en medvetenhet om din omgivning och situation, liksom att prestanda under press och att utmanar oss själva för att övervinna fysiska och mentala hinder.

3, Träna för skojs skull: Den lekfulla och spontana karaktären av Parkour uppmuntrar till kreativitet och att se motstånd som möjligheter till utveckling.

Parkour & Acro arrangeras av Kung Fu Eslöv, i Riksförbundets Aktiv Ungdoms regi. Alla medlemmar omfattas av en kollektiv olycksfallsförsäkring och är försäkrade under Aktiv Ungdoms aktiviteter, samt den direkta färden till och från dessa aktiviteter.

Var?

Gladan i Eslöv
Bruksgatan 11
2:a våningen
.

När?

Tisdagar
kl 18 – 19
kl 19 – 20
.

Kontakt 

Anmälan till
Parkour & Acro
görs bäst här!
.

Kostnad?

800 kr /termin
inkl. 100 kr
medlemsavgift

Simon Brunström 16:e generationens lärjunge