Välkommen till Yin Eld Tuppens år, 2017

Först ska vi reda ut varför vi och Kina inte firar nyår på samma dag. Det är så enkelt att det kinesiska året följer månens faser istället för solen. Detta gör att det nya året inte börjar den 1 Januari, utan någon gång mellan 20 Januari till 20 Februari. I år är det Tuppens år, det tionde året i det kinesiska horoskopets 12-åriga cykel och sträcker sig emellan 2017-01-28 till 2018-02-15.

Den 28 Januari startade vi ett nytt år, Yin Eld Tuppens år, ett år som skänker styrka, passion och mod. Här följer en liten sammanställning från olika källor om vad vi kan förvänta oss av Tuppens år.

Tuppen år är skarpsinnets år, flitens och beslutsamhetens år. Det vi ska tänka på under tuppens år är att noga överväga våra beslut. Vara kritisk och långsiktig i sitt planerande. Det är ett år då självförverkligande och förbättring av den egna personligheten kan få extra gynnsamma resultat. Låt även utseendet och de yttre attributen bli en del av denna förbättring.

Yin Eld Tuppen kommer i mångt och mycket handla om att vi skall göra anspråk på vårt öde, bryta oss loss från dåliga vanor eller situationer och reparera våra misstag och övervinna hinder. Men det kommer krävas hårt arbete och en hel del engagemang för att lyckas med detta. Det är vi själva och ingen annan som behöver ta tag i det som behöver göras. Även ärlighet kommer belönas. Ursäkter eller undanflykter kommer inte hjälpa oss under detta år. Men om vi är starka och vågar ta itu med hälsan, jobbet, relationen eller vad som är viktigt för oss så finns stora chanser till riktigt bra utdelning.

Som fågeln Fenix erbjuder Yin Eld Tuppen chans till förändring och transformation, att ta tag i sitt eget öde och manifestera sina drömmar.

Vi på WuYi vill vara en del av eran process och erbjuder
därför 20 % rabatt på alla behandlingar under Februari.
Skriv Eldtupp i kupongfältet när du bokar tid!
Läs Mer
Simon Brunström 16:e generationens lärjunge