Välkommen till 2017

Det är början på ett nytt år och än en gång, en tid att reflektera över vilka förändringar vi kan göra för att förbättra våra liv. Om du har för avsikt att förbättra din hälsa i år, kan Kinesisk Medicin vara just det du behöver för att “hålla” dina nyårslöften.

Här följer några exempel på hur Traditionell Kinesisk Medicin kan hjälpa dig att nå dina mål:

 …………..
Resolution 1: Nå målvikt och stanna där

Gå ner i vikt är det vanligaste nyårslöftet. Akupunktur och Kinesisk Medicin kan hjälpa dig att nå din målvikt och behålla den genom att främja matsmältning, känslotillstånd, minska aptiten, förbättra ämnesomsättning, och eliminera matbegär.

Från ett Kinesiskt perspektiv, kan utvalda Akupunkturpunkter, Qigong & Träning, Livsmedel och Örter hjälpa till med viktminskning genom att direkt påverka mjälten, levern och matsmältningssystemet för att behandla de bakomliggande obalanser som kan orsaka viktökning.

Från ett västerländskt perspektiv har Traditionell Kinesisk Medicin visat sig ha en effekt på funktionen av nervsystemet, endokrina systemet, matsmältningssystemet, matbegär och metabolism. Vilka alla kan bidra till att vitalisera kroppen, maximera upptaget av näringsämnen, eliminera toxin, reglera aptiten och dämpa ångest.

Kinesisk Medicin är ett kraftfullt verktyg för en sund viktminskning, av sig själv eller som en understödjande behandling i kombination med andra program viktkontroll.

……….

Resolution 2: Klar tanke

Ditt nyårslöfte kan vara att lära sig ett nytt språk eller ta en kurs på ditt lokala studieförbund. Hur du än väljer att träna din hjärna, kan Traditionell Kinesisk Medicin, Qigong och Meditation hjälpa till. Ett flertal studier tyder på att Akupunktur och Qigong hjälper till att förbättra minnet, mental klarhet, koncentration och kognitiv funktion.

……….
Resolution 3: Naturlig smärtlindring

Om smärtan hindrar dig från att leva ditt liv till fullo, kan Traditionell Kinesisk Medicin, Qigong & Taiji underlätta. Allt fler människor söker sig till mer naturliga metoder för smärtlindring i stället för att förlita sig på mediciner. Traditionell Kinesisk Medicin har inga biverkningar och kan vara till hjälp för alla typer av smärta, oavsett vad som orsakar smärta eller var smärtan är belägen.

Förutom att minska smärta, påskyndar akupunktur och massage även läkningsprocessen genom att öka cirkulation och attrahera vita blodceller till ett skadat område.

………. 
Resolution 4: Sluta röka

Traditionell Kinesisk Medicin & Akupunktur har omvandlat ett stort antal rökare till icke-rökare. I själva verket, säger forskarna att akupunktur är en lovande behandling för alla typer av beroende.

I en studie från Yale Universitet använde forskningslaget öronakupunktur för att behandla kokainberoende. Resultaten visade att 54,8% av deltagarna lämnade negativt prov från kokain under den sista veckan av behandlingen, jämfört med 23,5% och 9,1% av de två kontrollgrupperna. De som fullföljde akupunkturbehandlingarna hade också längre perioder av ihållande avhållsamhet jämfört med deltagarna i kontrollgrupperna.

Akupunktur och Tuina behandlingar för rökavvänjning fokuserar på nervositet, sug, irritabilitet och rastlöshet; symtom som klienter ofta klagar på när de slutar röka. Behandlingarna underlättar även avkoppling och avgiftning.

 ……….
Resolution 5: Eliminera Stress

Stressreducering är alltid på topp tio listan för nyårslöften, och inte utan en god anledning. Upplevd stress är ofta den bakomliggande orsaken till sjukdom och försämring av hälsan. Ett flertal studier tyder på att Traditionell Kinesisk Medicin har visat sig effektivt vid behandling av stress, ångest och högt blodtryck.

Kinesisk Medicin erbjuder hela spektrat av verktyg och tekniker som kan integreras i ditt vardagsliv för att hålla stressen i schack. Dessa verktyg inkluderar TuiNa massage, Qigong, Örtmedicin, Kostterapi, Meditation och Träning.

Om stressen i ditt liv kastar dig ur balans, överväg då att komma in för behandling & rådgivning för att återfå sinnesfrid och hälsa.

……..

Utnyttja vårt öppningserbjudande och få 20% rabatt på alla behandlingar under Januari månad.

……

God fortsättning!

 

Simon Brunström 16:e generationens lärjunge