Äntligen!

Ett frö som legat i mitt hjärta i många år har äntligen börjat slå rot och gro. Långsamt sträcker sig den gröna stjälken mot solens värmande strålar. Den första tiden är otroligt viktigt. Fröet behöver rätt mängd vatten, näringsrik jord, värme och ljus och lagom med motstånd för att växa sig stark. På många sätt påminner det om oss människor.

Just nu väntar vi på att alla dokument och registreringar ska behandlas och godkännas. Vi räknar med att verksamheten kan dra igång i slutet på November. Men vi smygstartar med hemsidan och bloggen. Här kommer jag publicera inlägg om Träning & Hälsa, Personlig utveckling & NeiGong samt Livsstil & Daoistisk kultur.

En kort presentation!

WuYi’s logga symboliserar den individuella och kollektiva resan, att stanna striden eller stoppa våldet, mot oss själva och mot andra, att ta ut pilen från den sargade kroppen, att läka och låta oss växa, att utvecklas och uppfylla vår potential, som människa och samhälle.

WuYi är tänkt som en plattform för integration mellan individ och samhälle, där det lokala är kopplat till och påverkar det globala. Ett forum där vi kan mötas i utbildning och förståelse, för att skapa en tillfredsställande vardag, en vardag kryddat med unika upplevelser.

Vår vision är att skapa ett organiskt integrationscenter som omfamnas av öppna landskap och skog i den Skånska naturen. Vi tror på att sammanfoga ledande modern kunskap med traditionell lärdom, att väcka passion och nyfikenhet. Att enkla justeringar i hur vi tänker, lever och vad vi omger oss med har radikal inverkan på våran egen och andras lycka.

Tillsist vill jag tacka nära och kära, lärare och träningspartners. Ett speciellt tack skickas till Mäster Tang, Mäster Li och min äldsta lillebror Marcus Brunström som är mitt ständiga bollplank, på och utanför fotbollsplanen.

//Simon

Simon Brunström 16:e generationens lärjunge