Yoga Youth & Yoga Kids
Behärska Kropp & Själ

Genom berättelser, fantasi och rörelse imiterar vi djur, växter och föremål, vi skapar en trygg och lycklig träningsmiljö och hjälper barnen att få en djupare förståelse om djur, naturen och människan. Vi upprättar en länk mellan kropp och andning. 

  • Ökar närvaro, koncentration och lugnar sinnet
  • Stärker uthållighet, smidighet och styrka
  • Ökar koordination, kroppsuppfattning och balans
  • Höjer syre, näringsupptagning och metabolism

Yoga Kids – Från FSK till åk 3

Berika din fantasi och lär dig lyckligt. Vi låter barnen imitera läraren och tolka en saga och dess innehåll genom den naturliga rörelsen. Barnen gör inte medvetet yoga rörelser och behöver inte betona andningen. Läraren hjälper till med att korrigera rörelserna och följer barnets utveckling av skelettstruktur och senor. Vi forcerar inte, utan låter barnet utvecklas och träna i en lycklig & trygg miljö. 

 

Yoga Youth – Från åk 4 och uppåt

Stärk ditt inre lugn och koncentrationsförmåga. I denna ålder behöver vi mer kontakt och kommunikation med oss själva, och yoga är ett bra metod för detta. Vi väljer positioner och rörelser från indisk dansmeditation och sittande meditation. Vi låt ungdomen koppla av och leder dem till att lära känna sin inre värld.  Läraren hjälper till att guida, korrigera och följer ungdomens utveckling av skelettstruktur och ligament, utan att forcera. 

 

Yoga Youth & Yoga Kids arrangeras av Kung Fu Eslöv, i Riksförbundets Aktiv Ungdoms regi. Alla medlemmar omfattas av en kollektiv olycksfallsförsäkring och är försäkrade under Aktiv Ungdoms aktiviteter, samt den direkta färden till och från dessa aktiviteter.

Var?

Gladan i Eslöv
Bruksgatan 11
2:a våningen
.

När?

Onsdagar kl. 17.00 – 17.45
 Onsdagar kl. 18.00 – 19.00
.
.

Kontakt 

Anmälan till
Yoga Youth & Kids
görs bäst här!
.

Kostnad?

800 kr /termin
inkl. 100 kr
medlemsavgift

Simon Brunström 16:e generationens lärjunge